PLANS DE

RENTING

¿EN QUÈ CONSISTEIX?

El pla rènting de @Digital està pensat per apropar la digitalització a les PIMES i autònoms que integren el comerç local a un Municipi, promocionar el comerç local és el punt principal del nostre programa d’ecosistema @Digital a Municipis i ciutats.

Amb el servei de Renting de @Digital volem oferir un servei de cartelleria Digital sense la necessitat de grans inversions i que s’adapti al creixement i l’evolució del negoci.

El Renting d’equips digitals comprèn des d’esdeveniments en un cap de setmana fins a aliances duradores de mesos o anys.

¿EN QUÈ CONSISTEIX?

El pla rènting de @Digital està pensat per apropar la digitalització a les PYMES i autònoms que integren el comerç local a un Municipi, promocionar el comerç local és el punt principal del nostre programa d’ecosistema @Digital.

Amb el servei de Renting de @Digital volem oferir un servei de cartelleria Digital sense la necessitat de grans inversions i que s’adapti al creixement i l’evolució dels negocis.

El Renting d’equips digitals comprèn des d’esdeveniments puntuals en un cap de setmana fins a aliances duradores de diversos mesos o anys.

MODELS DE RÈNTING AMB EQUIPS DIGITALS

RÈNTING

EN SESSIÓ

Els usuaris d’aquest programa es beneficiaran de la cartelleria digital als seus comerços sense grans inversions, entrant a formar part de l’ecosistema @Digital del municipi

Condicions per beneficiar-se del Rènting per sessió:

Renting

Plus

Al Pla de Renting Plus l’emissió del contingut audiovisual als actius digitals inclosos al contracte serà exclusiu de l’arrendador dels equips. La flexibilitat de contractació s’adapta a les necessitats del client, podent disposar dels actius digitals puntualment per a un esdeveniment d’un dia o tancar un acord de rènting de mesos o anys.

RENTING

Plus

Amb pla de Renting Plus de @Digital l’emissió del contingut audiovisual als actius digitals inclosos al contracte serà exclusiu de l’arrendador dels equips. La flexibilitat de contractació s’adapta a les necessitats del client, podent disposar dels actius digitals puntualment per a un esdeveniment d’un dia o tancar un acord de rènting de diversos mesos o anys.

Contacta amb nosaltres per a més informació sobre els productes disponibles

SOL·LICITA MÉS

INFORMACIÓ