ANÚNCIAT

AMB NOSALTRES

VOLS FORMAR PART DEL
NOSTRE ECOSISTEMA DIGITAL?

Per promocionar els teus productes o serveis @Digital  t’ofereix un servei d’emissió en contingut audiovisual a la nostra xarxa de cartelleria digital a qualsevol tipus d’empresa, PYME o persona privada.

Comptem un servei integral  amb professionals que t’ajudaran a crear el millor contingut i estratègia que  identifique els teus productes.

BENEFI SIS DE LA CARTELLERIA DIGITAL

Des de l’augment de la rendibilitat de l’espai fins a potenciar l’estratègia de marca, les pantalles LED són un recurs tecnològic cada cop més demanat per empreses i marques.

Aquesta tecnologia pot ser implementada en interiors o exteriors, a més d’adaptar-se perfectament a qualsevol superfície i forma, funcionen com una eina de comunicació dinàmica que compta amb múltiples beneficis com:

Actualizar información en tiempo real

Actualitzar informació a temps real.

Integrar contenido dinámico y atractivo

Integrar contingut dinàmic i atractiu.

Aumentar la rentabilidad del espacio

Augmentar la rendibilitat de lespai.

Potenciar la estrategia de la marca

Potenciar lestratègia de la marca.

Permite una comunicación de alto impacto

Permet una comunicació de gran impacte.

COM HO FEM POSSIBLE?

1

EXPLICA'NS EL TEU PROJECTE

Abans de posar en marxa un projecte és molt important per a nosaltres conèixer-ho bé. Us proposem un primer contacte amb els nostres especialistes per definir l'estratègia de continguts.

2

LA NOSTRA PROPOSTA

Elaborarem diferents propostes perquè puguis escollir la que més representi el teu negoci, amb la teva ajuda definirem quina serà la millor, et mostrarem una simulació abans d'enviar-la a l'edició.

COMPTEM AMB TOTES LES EINES PER PODER REALITZAR UN CONTINGUT
DE QUALITAT QUE REPRESENTI EL TEU NEGOCI.

video play

CREACIÓ DE
CONTINGUT AUDIOVISUAL

La creació de contingut es el més important per la dinamització del nostre negoci, al món digital crear una publicitat proactiva i de qualitat és essencial per avançar-nos a les necessitats dels usuaris.

signal

DIFUSIÓ I GESTIÓ
DEL CONTINGUT

L'anunciant és el que escull la durada de la difusió del contingut , les opcions són molt àmplies, des d'una difusió d'un sol dia a una estratègia a llarg termini.

SOL·LICITA MÉS

INFORMACIÓ