La Cartelleria @Digital

La cartelleria digital, també anomenada Digital Signage, és una eina eficaç per senyalitzar i comunicar de forma dinàmica diferents missatges a través de pantalles digitals. A l’àmbit comercial s’utilitzen per donar a conèixer nous productes, promocions i descomptes, també s’utilitzen per a la promoció d’esdeveniments, informació d’interès local i difusió de contingut audiovisual en general.

La transformació digital és una realitat, i els negocis estan apostant per implementar noves tecnologies que s’adaptin a aquesta nova era, aquí alguns dels seus avantatges més importants al comerç:

  • Actualitzar informació a temps real.
  • Integrar contingut dinàmic i atractiu.
  • Augmentar la rendibilitat de lespai.
  • Potenciar lestratègia de la marca.
  • Permet una comunicació de gran impacte.

Beneficis

La cartelleria digital genera un impacte visual que atrau latenció dels clients fins a conduir-los a consumir els teus productes o serveis.

clientes

Arriba a més clients

Permet publicitar i captar clients 24/7, fins i tot en els horaris en què no s'atén el públic. La cartelleria digital genera un impacte visual que atrau clients nous i fidelitza els existents.

atencion

Atrau l'atenció

Si vols potenciar la teva marca, la cartelleria digital és l'eina que cal, recordem fins al 80% del que veiem, el 20% del que llegim i el 10% del que diem.

individuals

Impulsa les vendes

Aquest tipus d'anuncis influeixen en els receptors del consum impulsiu perquè són psicològicament més atractius. La senyalització digital es connecta amb els teus clients i els motiva a prendre mesures immediates.

ventas

Promou articles individuals

Si necessites presentar un nou producte o servei, promocions o vendes a preus especials, atrauràs notòriament l'atenció de les persones aconseguint unes millores vendes dels teus productes o serveis.